У війні з російськими окупантами загинули четверо військових з Кіровоградщини, передає Точка доступу.

Загинув військовий з села Катеринівка Василь Касяненко.

Про це повідомляють на сторінці громади.

Військовий 1985 року народження, загинув як Герой під час жорстоких боїв з російським загарбником 28 квітня 2022 року, біля села Нижнє Луганської області.

П'ятеро дітей залишилося без батька.


4 травня 2022 року під час вогневого зіткнення з противником у населеному пункті Оріхове Луганської області загинув Анатолій Сеньків, мешканець с. Новий Стародуб. Про це повідомили у Петрівській селищній раді.

Анатолій народився 16 березня 1969 року в селі Береславка Бобринецького району Кіровоградської області. Закінчив 10 класів Василівської середньої школи Бобринецького району. Навчався в будівельному технікумі в Кропивницькому.

Проходив військову службу під столицею. Разом з дружиною Ольгою виростили трьох дітей: двох синів та доньку. Був дідусем чотирьох онуків. Працював оператором очисних споруд у державній установі «Петрівська виправна колонія № 49».

17 березня 2022 року Анатолій Ярославович був мобілізований до Збройних Сил України. Без вагань пішов захищати свою Батьківщину та рідний дім. Мав звання молодшого сержанта. Був командиром відділення  3 зенітно-ракетного відділення зенітно-ракетного взводу.


У війні з російськими окупантами загинув військовий з Помічнянської громади Віктор Рибкін 1966 р.н. 

Про це йдеться на сторінці громади у фейсбуці.


У війні з російськими загарбниками загинув 21-річний житель Устинівки Максим Мотенко. Про це повідомили в Устинівській селищній раді.

Командир відділення, молодший сержант військової служби загинув у бою за Україну.


Читайте також: У Кpопивницькому обговоpили пеpейменування двох десятків вулиць та площі


Головне сьогодні